tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Saturday, July 9, 2011

abang terbang tinggi2....

asalamualaikum...

malam ni macam nak citer pasal abang terbang tinggi2 dengan harapan die akan singgah lagi kat blog aku kihkihkih,mamat tu memang suke melucah tapi aku suke baca blog die, banyak lak idea die nak melucah tapi walaupun die kuat melucah tapi follower die ramai kot,kebanyakan blogger laki memang suke melucah tapi dengan melucah tu ler ramai lak orang dok baca sambil raba2!

laki kalau melucah ade orang kisah ,kalau perempuan melucah mau kena hentam 7 keturunan mesti orang kutuk kaw...kaw...

orang mesti cakap camni!

eeeee....gatalnyer betina ni sengap sangat ker????

yerkkkk...sundalnyer

eyuuuuu.....mesti betina ni dah barai


bile perempuan melucah mesti ade jantan jongos yang nak try perempuan 2....

jantan jongos email:

hai u i suke baca blog,u buat i berahi jom kite ehem...ehem...i akan puaskan u!
kalau u berminat u bleh call i kat no ni 012345678910 pasal hotel u jangan bimbang i sattle kan!

email no 2 :
u pakai bra warna pe ari ni?????

email no 3 :
jom main enjut2 sayang!

lebih kuramg camtu ler jadinyer kalau perempuan melucah kat blog so gegirl sume jangan nak melucah lak x sesuai ok!

                                            saya budak baik saya x suke melucah....

5 comments:

  1. ni bukn trbgtingi yg komen dulu, tp kutooobamboo..

    lucah.... hu3

    ReplyDelete
  2. hahahaha...tersangat la lucahnya entri ni... hehehe~..XP

    ReplyDelete

kalau korang rasa korang sweet sila komen....