tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Wednesday, July 11, 2012

tak payah nak melucah sangat ler...

assalamualaikum...

hai uollss...i be back jarang sekali  update blog malas aku plus kegersangan ideal diotak lagi pon kita tak kejar glemer eh tetiba jer kan...

hari aku nak tayang iklan paling lucah kat malaysia ni aku tak paham la macam mana diorang kasi lepas iklan-iklan berunsur lucah camni cam gampang jer bongok.sial haktuiiii nak nak muntah darah aku tengok!!


ketat,rapat,kemut,bergetah gel gegetah cinta sila dapatkan dipasaran sure hebat diranjang puiiii namharommm...

yang paling tak bleh blah model kemain tutup aurat bagai tapi terjelir-jelir macam tengah sangap tak payah nak sangap sangat ler benci...benci...benci...menjatuhkan maruah sebagai wanita muslim macam bagus jer jadi model iklan camni apa nak jadi ler hamboi terlebey emo aku malam ni...




kbai uolsss.....

2 comments:

  1. eh!!! iklan apa ni?? tak pernah pulak saya tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iklan kat paper selalunya kat paper metro...

      Delete

kalau korang rasa korang sweet sila komen....