tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Friday, August 31, 2012

aidilfitri 2012

assalamualaikum...

hai uollsss...lama aku menyepikan diri akibat kebizian plus malas plus tak baper nak sihat spoil betul asal raya jer mesti demam aku tak paham betul sebab utama demam aku tak tahan panas maklum la lahir kat kutub utara cuaca perghhhh giler panas memang tak menahan maklum la duduk kat kat shah alam 24 jam aircond balik kampung kipas pasang nombor 5 tu tak mampu menyejukan suasana panas sungguh...

sebelum aku mulakan cerita pasal raya aku nak mulakan cerita episod balik kampung sangat menakjubkan 12 jam aku dalam bas ko bayangkan 12 jam dalam bas tak pernah seumor hidup aku 12 jam dalam bas aku rasa macam nak kena sawan plus meroyan dok dalam bas lama sangat penat tak payah cakap ler,dah ler bas lambat sepatutnya aku naik bas 8.30pm tapi lubang exzos bas pon aku tak nampak risau juga sebab aku naik bas tambahan mana tahu diorang tipu ker apa tapi alhmadulillah 3 jam melangut kat bas stand akhirnya bas sampai pukul 10 malam naik bas pukul 10 pagi besoknya sampai kampung kematu bontot aku,sampai jer rumah kroohhh sambung tido dengan shahdunya orang lain sibuk bersilat kat dapur aku membuta memang terbaek raya tahun ni...

habis part balik kampung kita cerita pasal raya pulok raya tahun ktorang decide nak pakai kaler grey walaupon ada segelintir yang tak nak pakai kaler grey heheheh tapi orang tu kena la redha ahli-ahli lembaga famly dah sebulat suara nak kaler grey cantek per tak caya ini buktinya...



dah lama dah aku mengidam nak pakai kaler grey akhirnya terlaksana sudah tahun depan aku dah hasut dah lembaga famly pakai kaler merah pulok kalau dah semua setuju aku on jer heheheh...tapi tahun ni kurang meriah sikit sebab ada yang tak balik sebab tuntutan keje takpe ler tahun depan insyallah semua balik

adik beradik ku dan anak buah ku...

famly akak ku gambar semua stok gegar kurang vitamin kot hahaha...

famly abang ku tahun ni berempat tahun depan berlima pulok...

famly abang ku bersama-sama 4 anak daranya...

gambar ku macam pengantin perempuan yang tengah tunggu akad nikah gitu kahkahkah..

dan lagi sopan santun tak hengat...

kanak-kanak riang yang sedang kira duit raya....

kami adik beradik gojes..

last sekali aku yang gojes dan single hakpuiiii...

ok bye selamat hari raya dan happy merdeka day...merdeka...merdeka...merdeka....

No comments:

Post a Comment

kalau korang rasa korang sweet sila komen....