tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Friday, April 13, 2012

new famly member...

assalamualaikum...

aku telah bergelar moksu kepada 16 orang anak sedara mungkin tak lama lagi akan bergelar nenek sebab ada ura2 anak sedara aku nak kahwin hukhukhuk...tak dapat bayangkan diri ini dipanggil nenek!!!!

mempersembahkan ahli baru keluarga kami yang dilahirkan tarikh 16 march lalu...

nurarissa amir saifuddin

belum berpeluang lagi nak peluk cium,aku suka bau baby sedap jer rasa macam nak gigit2 bila agak2nya nak ada anak sendiri ahaksss...gatal!!!!

tembannya tak silap aku masa dia lahir 4 kilo lebih kot erkkkk...besar tu bersalin normal ok!!!


gambar terbaru macam dah kecik sikit tapi mantain comey i like baby tunggu moksu balik akan ku kerjakan mu.....

ni gambar famly tahun lepas tahun ni bertambah lagi cucu atuk dan nenek...


ok bye...

8 comments:

  1. cari tp belum jumpa yang melekat dihati!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena la pilih xkn la main sebat jer...

      Delete
    2. hehehehe..jangan terlalu memilih k.. :P

      Delete
    3. xde la memilih sgt klu bleh nak cari yang baik kan dpt mamat kaki pukul mampos sy...

      Delete

kalau korang rasa korang sweet sila komen....