tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Friday, April 27, 2012

cita-cita dan impian gilo ambo...

assalamualaikum...


nak ambek gambar dengan rimau macam acik ni peace comey kan????


nak jumpa obama lepas 2 aku nak cakap dengan dia asal ko udoh sangat peace...


nak jadi power ranger kalau boleh yang kaler pink 2 cool giler awrrr...


nak ada anak-anak yang super soleh,super ensem macam adik-adik comey ni anak sapo ler ni????



bila dah kawen nanti biar laki aku sweet forever macam atok dan nenek ni so sweet....



aku nak pergi kat tempat ni pergghhh....cantek siot abe bawok la ambo gi animoon sini deh...


last sekali nak pelihara landak cool giler.....

ok bye..

2 comments:

  1. cita-cita masa kecik2 biase la nak jd superhero huahuahua....

    ReplyDelete

kalau korang rasa korang sweet sila komen....