tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Saturday, December 31, 2011

selamat tahun baru 2012

assalamualaikum...

hai semua entry terakhir 2011,esok dah tahun baru dah tahun berganti tahun umur pun makin tua sobsobsob...
sedihnya....bye 2011 welcome 2012...

sempena new year aku telah menyoppingkan diri dengan rakusnya maklum la nak sambut tahun baru kena la serba baru kahkahkah...semalam aku jalan2dekat sacc mall kebetulan bos ajak dinner sampai2 jer kat sacc terkejut gegirl tengok perghhh...ada sale handbag murah2 orang takyah cakap ar ramai nak mampos...
so aku pun terrembat satu handbag bayangkan harga handbag tu RM300 after less RM89.70,omaigod pengsan gegir...


handbag baru i yang gojes...sila jeles heee


lepas tu jalan2 lagi kebetulan perfume aku dah abis so terembat pula perfume kat bodyshop emmmm....wangi tau!!!!



perfume baru sempena tahun baru...


banyak cantek muko ko serba baru eila macam la duit ko banyak sangat takpe....takpe....sekalii sekala kan ape salahnya heheheh...


ape pun appy new year semua para pembaca blog aku sekelian alam terima kasih kerana sudi singgah baca blog aku yang tak yang tak semegah mana ni i lap u...u lap me tak????







nota kaki busuk mu:
azam tahun ni nak cari pakwe yang baik untuk dijadikan suami heeee...


Thursday, December 29, 2011

kegiatan haram fredo

assalamualaikum...

hai uoolss...yang sedang mentelaah blog i ni tenkiu ekkkk...ada ke yang sedang mentelaah blog i ni uweksss....
hari ni i nak citer pasal my hamster tak lain tak bukan si afredo tu nama pendek beliau fredo anak i yang cumey gebu tu walaupun tak baper nak gebu..

hari ni i nak bercerita pasal kegiatan beliau didalam sangkar tebiat yang satu ni ai tak baper gemar asal hari ni aku cakap i..i..i.... ni dengan aku sekali buang tebiat,aku sedang kembali normal otak jer tak baper normal hari satu hari ni kepala ni dok berdenyut..

tiba2 jer citer pasal kepala pula berbalik kepada story pasal si fredo ni dia ni suka sangat gigit2 sangkar,orang kata hamster memang suka mengigit tujuan dia mengigit sebenarnya nak asah gigi dia yang tajam bagaikan gergaji sekali kena ngap kompem berdarah sakit woooo..wa cakap lu!!




jom kita tengok video terbaru si fredo ngok ngek kesayang hati sedang mengigit sangkar dengan pelahapnya ganas wa cakap lu beb...

video

entah pe2 entah si fredo ni geram aku mau patah menatang besi tu asyik dok gigit gigit jer,aku ada beli benda untuk dia gigit2 tapi haram dia tak gigit pun,dia dok gigit2 sangkar gak risau gak kot2 patah besi sangkar tu confirm si fredo lesap entah kemana..k bye nak tido aku demam sobsobsob....



























































Wednesday, December 28, 2011

perempuan ni gatal tak bleh blah

asalamualaikum...

baru beberapa saat aku bukak fb,wall aku telah dicemari oleh adegan2 lucah perenpuan sundal bolong sekor ni entah pe entah ambek gambar tutttttt...sendiri lepas tu letak kat fb memang sial la betina memang aku terkujat terkesima terus sumpah seranah keluar memang sial la puiiii...

korang tengok la sendiri apa betina ni letak kat fb dia sumpah aku geram campur malu....

Share · 10 October
suka la jantan2 gatal kat fb tu ya allah ape nak jadi la manusia zaman sekarang!!!!



nota kaki busuk mu:
nak demam aku tengok pic tuttttttt tu....