tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Monday, October 17, 2011

hari ni gua cuti

assalamualaikum....

hari ni aku cuti biasa la hari isnin wajib aku cuti,aktiviti aku hari ni bangun tido seawal jam 9.00 pagi,lepas tu mandi,lepas mandi basuh baju lepas basuh baju jemur baju lepas jemur baju bersih bilik,bilik anak dara harus la kemas dan sesuci lebaran terlihat disitu  kerajinan aku oh... terpuji diri sendiri pulak sila lempang ramai2...

lepas habis kerja rumah tangga keluar servis kereta ku yang tersayang walaupun kena sondol harus la dijaga sebaik mungkin,tapi tak ku sangka tak ku duga aku terjumpa lagi dengan abang jambu masih ensem,kacak menawan dan jambu i tell u tang senyum aku tak boleh blah rasa nak tenung dia sampai esok haha..harap2 mamat ni bukan kaki baca blog mana la tahu dia terjumpa blog aku mau setahun aku malu heee..

i tell u all abang jambu tu muka dia iras macam mamat hindustan kat bawah ni



shahid kapoor tu hahaha...tapi siyes la muka dia macam shahid kapoor abang jom kita kawen mesti anak kita comey macam muka abang oh...gedik gilosssss!!!

abang jambu kita jumpa lagi tahun depan saya dedikasikan lagu ini khas buat mu tiba2...



nota kaki busuk mu:
terserlah kemerengan aku

2 comments:

  1. baa~ CAK!!

    klu roy pn roy tergoda dgn abg jambu.. auwww~

    ReplyDelete
  2. azroy kasim minat laki jambu euwwww...haha

    ReplyDelete

kalau korang rasa korang sweet sila komen....