tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Wednesday, June 22, 2011

hari2 benda yg sama

semenjak 2 menjak ni cam malas jer nk berblog bukan ade orang baca pon klu ade alhamdulillah xde nk wat camner mybe blog aku ni x best cam blog org lain!

semenjak akhir2 ni aku rsa cam boring jer kehidupan aku hari2 aku wat benda yang sama xde pembeharuan lansung aku teringin nk explore kehidupan lain dari yang lain ni x hari2  benda yg sama jer aku buat!

judual harian hidup aku :
6.15 am - bangun smyg subuh (kdg2 ade gak terbabas tido sedar2 kul 8 sengal)

7.30 am -mandi (paling2 setengah jam aku dok ronggeng dlm jamban)

8.30 am - makeup(touch up pon sama setengah jam budget lawa ler konon)

9.00 am - keje(ari2 drive muak wei bosan teringin nk jadi mem besar dok kat belakang)

10.00 am - dok termenung jap pastu bkk butik(aku wat butik akak aku cam aku yg pya)

11.00 am - lakukan tugas harian bersih2 butik n sbgnyer(boringgggg)

1.00 pm - lunch(bab lunch pon bosan ari2 bde yg sama blueekkk)

2.00 pm - smyg zohor (part smyg aku ske psl pas smyg aku bleh bantai tido dlm stor)

3.00 pm - wat keje n sambil borak serta bergurau senda ( boring ari2 aku tgk muke org yg sama jer)

4.00 pm - lepak sampai lebam

5.00 pm - smyg asar

6.00 pm -lepak

7.00 pm - balik umah (klu ade hal cawangan 1 ag kul 9.00 ler aku balik)

7.30 - smyg maghrib

8.00 pm - makan

9.00 pm - lepak depan tv (tv pon boring gak xde citer menarik)

9.30 pm - smyg insyak

10.00 pm - berblog sambil berfb sampai lebam

1.00 am - krooohhhhh......membuta

benda sama jer aku buat ari2 bosan beb teman2 sepermainan pon x ramai nasib baik ler ade ade blog bleh gak menghilangkan keboringan yg melanda diri walaupon blog aku suam2 kuku tapi aku ske berblog!
but thanks sape2 yg sudi singgah membaca kat blog aku ni so uollsss enjoy ok bye...

3 comments:

  1. Butik sapa tue? Sebab tu sesetengah pekerja amik cuti dan makan angin, he3 kalo tak benda sama ja jumpa dalam hidup...

    Entry terbaru -> Blogger Buat Segmen Wordless Wednesday & Spontaneous Thursday Patut Bersara... (",)

    ReplyDelete

kalau korang rasa korang sweet sila komen....