tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Monday, May 16, 2011

NARNIA

dimlm ari ahad yg sunyi ni (ayat x bleh blah)  aku bru jer abis tgk cd citer narnia best giler trs aku jatuh cinta ngan  hero die prince casspian a.k.a ben bernes ni ler masalah p,puan tgk laki ensem trs jatuh hehehhehheh.....
tp ape nk buat sape suh ko di lahirkan ensem mst ler org tgk cam nk kuar bijik mata laki pn sme tgk ore tino comey2 x berkelip kuar ayaq liur hahaha...!kite smbg pasal citer narnia citer ni mng best aku bagi 10* melampau x???x kot psl citer ni mng best, citer ni dh lama sbnrnyer kuar kt panggung aku jer bru terhegeh2 nk tgk  sape2 prnh tgk citer ni mst rsa x rugi kn beli tiket mahal2!mng wa tabik ler kt pengarah filem ni,
sape lum tgk citer narnia korang g beli cd die skang gak ekkk tgk smpi lebam......jom kite layan pic bakal asben aku alololo ensem sggh...






                                       ohhh...my prince i sayang u muahhhhhh....


hehe...gediksss nyer akuuuuuu.....

2 comments:

  1. nnt tgk ar best citer ni...jgn terjth cinta kt bakal asben i udah ler hahaha...

    ReplyDelete

kalau korang rasa korang sweet sila komen....