tabung nak gi haji

orang-orang bijak pandai

Tuesday, May 10, 2011

aku dh khatam...

ngeee.....gumbiranyer aku dh khatam novel hehe...klu khatam quran kn bgs dpt gak pahala ishhhhh....ishhhhh...eila...eila...!
xpe2 yg penting kite enjoy bak kata nora danish syok giler ar bca novel sume novel yg aku beli giler best aku tabik spring roll ler kt penulis novel 2,x rugi beb disbbkn minat aku rela berabihkn pitih puas ati aku dpt melepaskan gian cam isap dadih lak rsanyer try sekali x bleh berenti nk gak dptkn walau cmner sekali pn
lantak ler org nk kta aku jiwang bca novel cinta cintun yg penting aku sahut seruan kerajaan membaca jambatan ilmu haktui.....!pda org2 yg ske bca novel 2 aku cadangkn korang beli le novel kt bwh ni syok giler!!!!!!!




citer ni aku bagi 5*****  mng best dptkan dimph terdekat iyer!!!
aku rsa aku dh jatuh cinta ngan laki dlm novel ni mr.f aka harris sgt romantik ade ke laki cam2 dlm dunia realiti????mmmm



 best....best....best....bca novel rsa cam nk mkn cucur bwg lak best....best....


novel ni pn best sambungan dr novel akhir sebuah cinta so klu nk bca novel ni kne beli novel die yg first bru leh bca yg ni ok!

korang kne bca novel yg ni dlu bru leh bca novel akhir sebuah cinta sbb yg ats 2 sambungan die...


selamat membaca yeyyyyy.....



2 comments:

  1. OK..dah comei..pakcik dah buleh nampak

    ReplyDelete
  2. pakcik lain kali klu nk bca pki spek itam ekkkk

    ReplyDelete

kalau korang rasa korang sweet sila komen....